Εκδηλώσεις
Group-35.png
Component-6-%E2%80%93-4.svg
Κοινωνικές Εκδηλώσεις
στο χώρο μας
Group-50.svg
Το φιλικό περιβάλλον του ξενοδοχείου αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γάμων, επίσημων δείπνων, γενεθλίων και βαπτίσεων. Η δημιουργική μας ομάδα προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες διοργάνωσης και γευστικές επιλογές για μια ξεχωριστή κι επιτυχημένη εκδήλωση.

Επαγγελματική φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες κάνουν κάθε εκδήλωση στο ΕΡΜΙΟΝΙΟ HOTEL μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Απόκριες στην Κοζάνη
Η Κοζάνης είναι φημισμένη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της, που συνεχίζουν αναλλοίωτα τα παλιά έθιμα. Με το πέρασμα των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, οι Κοζανίτες ασχολούνται πλέον με τους Φανούς. Δύο βδομάδες πριν την Μεγάλη Αποκριά στήνεται το σκηνικό της μεγάλης γιορτής. Οι “φανοί”, οι μασκαράδες που περιφέρονται σε όλη την πόλη, οι λαϊκοί οργανοπαίκτες και οι μπάντες στους δρόμους, το κρασί, τα “κιχιά” και τα κεράσματα σε όλους, η έντονη σκωπτική διάθεση και η καθολική συμμετοχή στα δρώμενα, είναι τα χαρακτηριστικά των αποκριάτικων ημερών. Το μεσημέρι της μεγάλης αποκριάς γίνεται παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων ομάδων που εκπροσωπούν την κάθε γειτονιά, διασχίζοντας την κεντρική οδό Παύλου Μελά όπου έχει θέα το κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου μας. Ακολουθεί βράβευση της πιο εντυπωσιακής συμμετοχής, από το Δήμο Κοζάνης, σε ειδική τελετή που γίνεται στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου. Το βράδυ της μεγάλης αποκριάς σε κάθε γειτονιά ανάβουν οι “φανοί”, μεγάλες φωτιές γύρω από τις οποίες χορεύουν και τραγουδούν μικροί και μεγάλοι.
event-img.jpg
Component-6-%E2%80%93-4.svg
Το κρασί, τα “κιχιά”, τα κεράσματα για όλους, αλλά κυρίως το ιδιαίτερα “καυτό” περιεχόμενο των τραγουδιών που λέγονται… “ξιανέντροπα” ή “νοικουκυρίσια”, αποτελούν εγγύηση άμυνας στο τσουχτερό κρύο που επικρατεί αυτή την εποχή. Πολύς κόσμος από όλη την Ελλάδα, πολύ νεολαία, διασκέδαση 24 ωρες το 24ωρο για κάθε γούστο, παραδοσιακή & σύγχρονη μουσική, άφθονο δωρεάν κρασί και τοπικές λιχουδιές επίσης!